Hvem er vi?

Det er 20 år siden, det første Aski Raski-program kom til salg i Norge, og vi leverer i dag et udbredt digitalt program til intensiv læsetræning. Siden opstarten har udviklingen været stor – både når det gælder indhold og teknologi.

Elever lærer gennem træning i at høre, finde, skrive og læse lyde, stavelser og enkeltord. Vi ønsker, at flere skal have lettere ved at mestre kunsten at læse. Vi vil gøre en forskel. Den vision havde vi, da vi startede, og den arbejder vi videre mod.

Siden starten har over 100.000 elever og lærere i Norge logget ind i programmet, og i 2022 havde tæt på 1500 norske skoler taget det i brug. Fra at være en enkeltmandsvirksomhed i Norge i 2002, er Aski Raski nu et veletableret firma med ni ansatte i to lande.

Læs mere om vores historie.

Vi i Aski Raski ønsker at være tilgængelige for dig, som bruger vores program. Har du spørgsmål til pædagogiske oplæg eller metoder? Tag gerne kontakt med vores dygtige ansatte. De kan hjælpe dig med, hvordan du kommer i gang med programmet, og hvordan du kan bruge det i hele klasser, i grupper og med enkeltelever.

Aski Raski Danmark

Aski Raski Norge